Kumppanuudet johtotähtenä

”UrbanTed syntyi havainnosta, että yritykset ovat yhdessä vahvempia. Haluan kannustaa ja auttaa yrityksiä kasvamaan kumppanuuksien avulla. Minua innostavat yhteistyön mahdollisuudet sekä uudet tavat tehdä työtä, tuottaa ratkaisuja ja tukea yrittäjyyttä.

 

Olen työskennellyt pankkialan tuote- ja palvelukehitystehtävissä toistakymmentä vuotta. Olen kehittänyt uusia palveluita liikkeenjohdon konsulttina, edistänyt digitalisaatiota finanssitoimialalla, työstänyt yhteistarjoomia myyntirajapinnassa, tuonut ketteriä menetelmiä ja palvelumuotoilua kehitystyöhön.

 

Työssäni yritysten kehittämisverkostoissa ja yhteistyössä kumppaneiden kanssa kiinnostuin kumppanuuksien mahdollisuuksista laajemmin. Näen hyödyt ja haluan tuoda uutta ajattelua yrityksiin.

 

Hyödynnän kumppaneita palvelujen tuottamisessa itsekin. Tarvitsen projekteissa esimerkiksi palvelumuotoilun, sopimusjuridiikan ja markkinoinnin ja myynnin ammattilaisia. Mikäli olet yrittäjä tai asiantuntija ja kiinnostunut työtilaisuuksista, ota yhteyttä niin jutellaan!”

Aino Pennanen

Kumppanuusmanageri ja yrittäjä

UrbanTed Oy

Ota yhteyttä!